TRAŽIŠ? NAĐI.

Kovane ograde - bezvremenski trend i kvaliteta

ŠTO, GDJE, KAKO...?
14.9.2020. 12:23:00

Kovane ograde - bezvremenski trend i kvaliteta
Kovane ograde za obiteljske kuće, vile za iznajmljivanje i stambene zgrade i dalje su u modi - osim lijepog izgleda, odlikuju se kvalitetom i dugotrajnošću. Kovano željezo svoju primjenu ima već stoljećima, a i danas se održalo u svakodnevnoj upotrebi. 

Bravarska radionica Metalplast osnovana je 1999. godine u Buzetu, a za svoje klijente po narudžbi izrađuju sve vrste bravarskih radova. Kovane dvorišne i stubišne ograde, balkonske ograde, rešetke i nadstrešnice samo su dio proizvoda Metalplasta, koji se izrađuju od elemenata kovanog željeza. 
 
 

Kovane ograde


Ograde se ne proizvode serijski već, kako nam kaže vlasnik Denis Žigante, njihova posebnost leži upravo u tradicionalnom načinu izrade s takozvanim starinskim štihom. Kovana ograda se izrađuju spajanjem kovanih elemenata postupkom varenja, nakon čega se ograda zaštićuje od ruzine te boji i dodatno uređuje patinom, prema želji naručitelja.
 

Kvaliteta i uvijek moderan izgled zasigurno su razlog zbog kojeg svako drugo dvorište krase kovane ograde, a uz otpornost na vremenske uvijete, pružaju dugogodišnje zadovoljstvo u službi funkcionalnosti i uređena eksterijera i interijera.
 
 
(I:eistra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se